Byfester og Festivaler

Skal du arrangere en byfest eller en festival, hjælper Zonic Music dig gennem hele processen. Vi har erfaring fra adskillige succesfulde arrangementer, og sørger for, at din byfest, eller festival, bliver en succes. 

Vi har et utroligt stort sortiment af kvalitetsudstyr, og kan levere udstyr til byfester og festivaler – uanset størrelse og omfang. Vi står for planlægning, opsætning, afvikling samt nedtagning og er samtidig i tæt dialog med dig. Sammen udarbejder vi en lyd-, lys– eller AV-løsning, der passer til dine behov og samtidig holder dit budget. Det er vigtigt for os, at du trygt kan slappe af, og fokusere på dit arrangement.

Vi har et indgående kendskab til forskellige typer af events og shows, og er leveringsdygtige og erfarne i alt fra lyd, lys, AV-udstyr, scener m.m., hvilket gør os i stand til, at supportere med den fornødne know-how.

Vi tilbyder ligeledes udlejning af scener, specialeffekts samt professionelle lyd- og videooptagelser af dit event. Vi er således leveringsdygtige i alt hvad du kan have behov for, til netop din festival eller byfest.

Vi arbejder med pakkeløsninger, der er skræddersyet til dit arrangement, og vi giver prisgaranti, så du er sikker på, ikke at få en kedelig efterregning.

 

Ring på 23 33 00 45Mail