Lyd- og lys udlejning

Hvis du leder efter leje af lyd og lys til din næste forestilling, skal du ikke lede længere end til Zonic Music.

Vi har specialiseret os i lyd og lys udlejning til koncerter, shows og andre arrangementer. Vores team af erfarne fagfolk har i årevis serviceret lyd- og lysbehov til events for kendte koncertarrangører og musikere.Vi arbejder kun med godkendte mærker for at sikre, at alle lovmæssige krav er opfyldt.

Hvis du har brug for en totalløsning til dit show, så kan vi også hjælpe dig med dette. Få hjælp til alle dine lyd og lys behov i dag – enten separat eller som del af en af vores totalløsninger.

Vi arbejder med pakkeløsninger, der er skræddersyet til dit arrangement, og vi giver prisgaranti, så du er sikker på, ikke at få en kedelig efterregning.

 

Ring på 23 33 00 45Mail

Sådan hjælper vi dig med lyd og lys

Vi stræber efter at give dig den bedst mulige oplevelse. Vi forstår, at det kan være en stressende opgave at organisere et arrangement eller event, så vores team er dedikeret til at levere tjenester af høj kvalitet, der hjælper dig med at reducere stressniveauet.

Når du hyrer os, får du en totalløsning indenfor lyd- og lysudlejning og relateret udstyr, og vi håndterer alle aspekter af opgaven. Dette omfatter opsætning af lys, opsætning af lydudstyr, sikring af at alle lovkrav er opfyldt, samt teknisk support på stedet i forbindelse med arrangementet.

Vi tilbyder ikke kun enestående service, men også konkurrencedygtige priser på alle vores tjenester. Hvis du har spørgsmål omkring leje af lyd og lys, kan du altid ringe til os og få svar på dine spørgsmål vedrørende vores ydelser og priser.

Kvalitet indenfor lyd og lys

Hos Zonic Music er vi stolte af at levere kvalitetsprodukter og -tjenester til konkurrencedygtige priser indenfor lyd og lys. Vi bruger kun godkendte mærker, fordi vi ønsker at sikre, at din koncert eller forestilling bliver så sikker og vellykket som muligt.

Zonic Music er din komplette løsning, når det gælder leje af lyd og lys til forestillinger af enhver art – samt alt udstyr til scener i øvrigt. Med vores mere end 20 års erfaring og vision om kun at levere kvalitetsprodukter og -tjenester til konkurrencedygtige priser kan du være sikker på, at din forestilling bliver en succes.

Så kontakt os i dag, så vi kan begynde at planlægge dit projekt sammen!