Udlejning af sceneudstyr og koncertudstyr

Uanset om du planlægger en liveoptræden, et arrangement eller en koncert, er det vigtigt at have det rigtige sceneudstyr. Men hvad nu hvis du ikke har tid eller ressourcer til at købe det hele?

Det er her, Zonic Music kommer ind i billedet. Med mere end 20 års erfaring med at udleje sceneudstyr og koncertudstyr kan Zonic Music forsyne dig med alt, hvad du har brug for til dit næste store show.

Når du lejer sceneudstyr hos os, er du sikret service i særklasse, som leveres med et smil. Vi kører sceneudstyret ud til dig og samler det, der hvor det skal bruges, uden ekstraregninger eller dikkedarer.

Vi arbejder med pakkeløsninger, der er skræddersyet til dit arrangement, og vi giver prisgaranti, så du er sikker på, ikke at få en kedelig efterregning.

 

Ring på 23 33 00 45Mail

Udlejning af sceneudstyr

Når det kommer til leje af sceneudstyr fra Zonic Music, er der mange muligheder, afhængigt af hvilken type arrangement du skal afholde samt størrelsen på eventet.

Du kan leje alt muligt sceneudstyr hos Zonic Music, lige fra lydudstyr og soundboards til lysanlæg og sceneplatforme. Vi tilbyder overkommelige pakkeløsninger, der blandt andet omfatter forskellige dele af udstyret såsom højttalere, mixere, mikrofoner, stativer og meget mere – hvilket fjerner behovet for at skulle købe hver enkelt del individuelt.

Når du lejer sceneudstyr hos os, er du garanteret, at teknikken virker under dit show – og så slipper du for udgifter og besvær med selv at skulle købe eller montere udstyret. Lad os som eksperter klare det hele for dig!

Udlejning af koncertudstyr

Hvis du ønsker at leje koncertudstyr, så er du også kommet til det rette sted. Vi tilbyder et bredt udvalg af professionelt udstyr i professionel kvalitet, der er perfekt til enhver form for koncert eller liveoptræden.

Vi har alt ligefra mikrofoner, højtalere og forskelligt DJ-udstyr og så til selve scenerne – scenepodier og mobilscener. Med andre ord, så har vi alt, hvad du behøver, for at få dit show til at stråle!

Vi har endda backline-teknikere, der hjælper med at sætte alt det nødvendige udstyr op før dit show, så alt er klart til den store aften.

Kontakt os i dag og hør, hvordan vi kan hjælpe dig til dit næste event!