Lej scenelys til dit show

Lej scenelys og få dit arrangement, event eller teaterforestilling til at skille sig ud! Uanset om det er en livekoncert, teaterforestilling eller en anden form for event, kan du leje og få opsat scenelys fra Zonic Music, som tilføjer særlige “wow”-faktor!

Med Zonicmusic.dk’s store erfaring med at udleje og opsætte scenelys til forskellige arrangementer kan du være sikker på at få den perfekte belysning.

Vi har ingen skjulte ekstraregninger og leverer kun til fair priser – og altid med et smil.

Kontakt os i dag, og hør om vores totalløsninger indenfor scenelys!

 

Ring på 23 33 00 45Mail

Scenelys og LED scenelys

Hos Zonicmusic.dk udlejer vi både traditionelle scenelys og LED-scenelys til alle typer arrangementer, lige fra koncerter og teaterforestillinger til firmaarrangementer og fester.

Vores udvalg omfatter de fleste moderne former for scenelys og udstyr til scenebelysning. Når du får hjælp af os til dit show eller din forestilling, kan du tilpasse din scenebelysning præcis som du ønsker det!

Du kan stole på, at når du lejer hos os, får du den bedste værdi for pengene uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi tilbyder professionel installation og opsætning, så dit scenelys ser godt ud og er sat korrekt op, inden showet begynder. Vi tager os af alle detaljerne, så alt du behøver at bekymre dig om er at nyde dit show!

Altid fair priser på scenelys og opsætning

Vi forstår, at det kan være dyrt at planlægge et arrangement – så vi sørger for at holde vores priser så lave som muligt uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller service.

Med vores omfattende udvalg indenfor scenelys og vores professionelle service med installation og opsætning til overkommelige priser gør vi det nemt for dig at levere et fantastisk show eller forestilling for dit publikum.

Kontakt os i dag for at høre mere om leje af scenelys samt vores totalløsninger indenfor sceneudstyr. Så kan vi hjælpe dig med at gøre dit næste arrangement til en begivenhed, du sent vil glemme!