Scenepodie 

Hvis du leder efter et professionelt scenepodium til leje til dit næste arrangement, skal du ikke lede længere end til Zonic Music. Med over 20 års erfaring med at levere lyd- og lysløsninger til nogle af de største events i Danmark, er Zonic Music den førende leverandør til alle dine scenebehov.

Hos Zonic Music kan du vælge mellem flere forskellige typer af scenepodier, der spænder fra enkle og prisvenlige pakker til mere komplekse scenepodier.

Vores podier er fremstillet af materialer af høj kvalitet, hvilket sikrer, at de kan holde til alle slags vejrforhold eller ekstrem brug, der kan forekomme under dit arrangement.

Samtidig kan vi også levere og opsætte alt indenfor lys- og lydudstyr samt AV, så du derved får en samlet løsning til dine behov.

Vi arbejder med pakkeløsninger, der er skræddersyet til dit arrangement, og giver prisgaranti, så du er sikker på, ikke at få en kedelig efterregning.

 

Ring på 23 33 00 45Mail

Ekstraordinær service ved scenepodier leje

Ud over at tilbyde en bred vifte af muligheder, når det kommer til scenepodier leje, er en af de store fordele ved at leje hos Zonic Music, at vores priser er yderst konkurrencedygtige og fair. Du kan være sikker på at vide, at du får mest muligt for pengene, når det kommer til at leje af scenepodier hos os. 

Når du lejer hos Zonic Music, behøver du ikke at bekymre dig om at skulle døje med besvær eller hovedpine –  du får nemlig enestående service hele vejen igennem. Fra at hjælpe dig med at vælge det rigtige scenepodie til dine behov til at opstille podiet hurtigt og effektivt på stedet for dit arrangement, går vi den ekstra mil for dig og sikrer, at alt går glat. Vi tilbyder også teknisk support både før og efter din scenepodie leje, så du kan være rolig i visheden om, at eventuelle problemer altid bliver løst hurtigt og effektivt.

Leje af scenepodier i København og på Sjælland

Vores team stor erfaring med scenepodie udlejning til alle typer af arrangementer, lige fra havebrylluppet og så til koncerter, mv.!

Hvis du er på udkig efter en podieudlejning af høj kvalitet i København eller andre steder på Sjælland, så kig ikke længere end til Zonic Music. Med vores brede udvalg af muligheder og fairpriser, sammen med vores enestående service, gør vi det nemt at finde lige det, du har brug for til arrangement.

Dette gælder uanset, om du planlægger en havefest eller en stor festival; Zonic Music har din ryg dækket ind, når det kommer til leje af scenepodier i København og på Sjælland – og vi serverer den gode service med et smil!