Lej teaterspots og teaterlamper

Zonicmusic.dk har stor erfaring med udlejning og opsætning af teaterspots til forskellige events, forestillinger og koncerter. Planlægger du en teaterforestilling eller koncert og har brug for teaterspots og teaterlamper, så dit event virkelig bliver unikt, så kan du leje dit udstyr hos os – og naturligvis kun til fair priser.

Vi har gennem 20 år leveret udstyr til et utal af koncerter, teaterforestillinger og musikarrangementer, hvor vi har stået for totalløsninger indenfor lys, lyd og sceneudstyr.

Vi arbejder med pakkeløsninger, der er skræddersyet til dit arrangement, og vi giver prisgaranti, så du er sikker på, ikke at få en kedelig efterregning.

 

Ring på 23 33 00 45Mail

Hvad er teaterspots egentlig?

Teaterspots er særlige spotlamper til forestillinger, som gør det muligt at kontrollere, hvilke områder af scenen, der bliver belyst, samt giver mulighed for at regulere lysintensiteten . Derved kan du skabe unikke looks til din forestilling!

Når du bruger teaterspots i din forestilling kan du bedre kontrollere udseendet og følelsen af dit show. Du kan skabe noget unikt til dit show eller event, der er dit eget – noget, der virkelig skiller sig ud fra andre forestillinger.

Derudover kan kvalitetsbelysning tilføje et ekstra strejf af professionalisme, hvilket vil gøre din forestilling endnu mere mindeværdig for dit publikum.

Endelig giver det dig mulighed for at fokusere opmærksomheden på specifikke dele eller kunstnere under et show, hvilket er med til at holde alle engagerede under hele forestillingen!

Lej teaterspots og teater lamper hos Zonicmusic.dk

Hvis du ønsker at leje teaterspots og teater lamper til din næste forestilling eller event, så kontakt os i dag! Vi har stor erfaring med at installere teatersport og teaterlys for vores kunder. Du får altid kun god kvalitet og service leveret med et smil, når du handler hos Zonicmusic.dk!

Vi har mange års erfaring med teaterspots og teater lamper, og du får det naturligvis til fair priser.

Uanset om du er i København eller andre steder på Sjælland, så kommer vi og installerer teaterbelysningen for dig. Når din forestilling eller dit show er overstået, kommer vi naturligvis igen og pakker teater belysningen ned – uden ekstra beregning. Hos os får du altid let gennemskuelige priser uden ekstragebyrer.

Kontakt Zonicmusic.dk i dag!