Firmaevents

Et veltilrettelagt firmaevent er en god mulighed for, at motivere og glæde medarbejderne. Eventet er også et redskab, der kan bruges målrettet til at indfri virksomheders strategiske målsætninger, og bevæge medarbejdere, og eventuelt kunder, i en ønsket retning. 

Med det rette forarbejde, kreativ konceptudvikling og skarp afvikling, skaber Zonic Music rammerne, så I opnår præcis det, I ønsker med jeres firmaevent. Hos os er alt muligt, så det er kun fantasien, der sætter grænser.

Vi ønsker at finde netop den løsning, som I har brug for. Vores mål er, sammen med jer, at skabe det perfekte event, både for jer, medarbejdere og kunder. Vi lytter til jeres ønsker og forstår jeres behov. Vores professionelle og kreative team kan skabe de perfekte rammer, og skabe den stemning I ønsker.

Vi har mange års erfaring med at lave firmaevents – store som små. 

Vi er ligeledes leveringsdygtige i totalløsninger med detaljeret afvikling fra start til slut – herunder lyd, lys, AV-udstyr, streaming m.m., eventkoordinator, catering m.v.

Vi arbejder med pakkeløsninger, der er skræddersyet til dit arrangement, og vi giver prisgaranti, så du er sikker på, ikke at få en kedelig efterregning.

 

Ring på 23 33 00 45Mail