Teater og Musicals

Hos Zonic Music, har vi styr på teknikken, så du kan have fokus på den kunstneriske del af produktionen. Vi kan levere en totalløsning, hvor vi er med fra start til slut, med teknisk personale på hele produktionen.

Vores lyd, lys og special effects er gennemtestet forinden hver produktion, så vi sikrer høj kvalitet og driftsikkerhed. 

Som professionel leverandør af trådløse mikrofonanlæg, kan vi sikre lydgengivelse i alle afskygninger, der sikrer skuespillere, performere og sangere  de optimale rammer for, at udfolde sig kunstnerisk både i sang og tale. Vores top professionelle lydsystemer, er designet til, at klare alle opgaver, store som små.

Lyset, er en vigtig del af totaloplevelsen på en forestilling. Vi kan levere alt fra konventionelle lamper, til det nyeste avancerede udstyr, herunder movingheads og specialeffects. Er der behov for AV teknik, såsom projektor eller LED-skærm, klare vi også det – både i små og store mængder.

Under afviklingen vil du opleve professionelle teknikere med flere års erfaring fra produktioner indenfor teater og musicals.

Vi arbejder med pakkeløsninger, der er skræddersyet til dit arrangement, og vi giver prisgaranti, så du er sikker på, ikke at få en kedelig efterregning.

 

Ring på 23 33 00 45Mail